E65 – E75 – E83 – Schrob- en zuigmachines

Beschikbaar met 2 PPL borstels of pads van 65cm en 75cm. Bij een rijsnelheid van 6km/h geeft dit een werkcapaciteit van 4.500 m²/u. De E75, E75, E83 biedt een economisch voordeel door een non stop werkduur van max 4h dankzij de optimalisatie van het energieverbruik. Bovendien kan de machine door elke standaard deur.


Beschrijving

DE E65,E75, E83 – LIJN GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPZIT SCHROB- EN ZUIGAUTOMAAT ONTWORPEN DOOR EUREKA VOOR HET ONDERHOUD VAN OPPERVLAKTEN TOT 8000M². DE MACHINE ZORGT VOOR EEN BELANGRIJKE VERLAGING  VAN DE KOSTEN VAN VLOERONDERHOUD.

Bij het ontwerp was het doel een machine te ontwikkelen die snel en productief is en dit voor een economische prijs. De E65 , E75, E83  Lijn is dan ook het uitgesproken alternatief voor de buiten formaat achterloop Schrob- en zuigautomaat.

De E65 , E75, E83  Lijn biedt een economisch voordeel door een non stop werkduur van max 4u dankzij de optimalisatie van het energieverbruik. Bovendien kan de machine door elke standaard deur.

De E65 , E75, E83  Lijn  garandeert een drastiche vermindering van de onderhoudskost van uw vloeren dankzij de extreem competitieve aanschafprijs en een ruime standaard uitrusting. Dankzij de zeer eenvoudige bediening is er geen training van de gebruikers nodig.

Wij zijn specialisten op het gebied van heftechniek !