E61 – Schrob- en zuigmachine

De E61 is een grote professionele walk-behind schrobzuigmachine welke toe te passen is voor de reiniging van vloeren tussen de 1000 sq/m en 2000 m²/h. DE ECO VERSIE IS DE TOP VAN DE REEKS.


Beschrijving

E61 GROTE PROFESSIONELE WALK-BEHIND GROTE PROFESSIONELE WALK-BEHIND SCHROB-EN ZUIGMASCHINE – ROBUUSTE + MULTIFUNCTIONEEL  

E61 zijn werkbreedte is 610 mm, en is uitgerust met 2 schrobborstels. Wanneer men de werkbreedte combineert met een werksnelheid van 4 km/u, wordt er een oppervlakte gereinigd van ca. 2.440  m²/u.
Ontworpen voor de Eureka Eco technologie. Dit model kan ook worden geleverd met het exclusieve Eco systeem. De E61 reeks is ook verkrijgbaar in Trac versie.

Het unieke “4-stage” antischuimsysteem van Eureka voorkomt dat er schuim in de zuigmotor komt. Bovendien is de vuilwatertank door het opklapbaar deksel makkelijk te reinigen.

De combinatie van de dubbele instelregeling van de parabolische zuigvoet met speciale zuigrubbers zorgt voor een droog vloeroppervlak na het schrobben.

ECO systeem van Eureka 

Het ECO systeem van Eureka is een innovatief, gepatenteerde techniek ontworpen om de productiviteit van de machines te verhogen en de beschikbare hoeveelheid water / reinigingsmiddel drastisch te verminderen en optimaal te benutten. Dit systeem biedt de volgende voordelen: Verhoogd arbeidsrendement – Tijdsbesparing door het minder ledigen / bijvullen van de tanks Besparing van water / reinigingsmiddel – Minimaal energieverbruik – Ecologisch
Het ecologisch E61 walk-behind schrob-en zuigmachine, Maximale productiviteit – Minimale inspanning – Minimaal verbruik.

Wij zijn specialisten op het gebied van heftechniek !