E51 – Schrob- en zuigmachine

De E51 is een grote professionele walk-behind schrob-en zuigmachine welke toe te passen is voor de reiniging van vloeren tussen de 250 sq/m en 1000 m²/h. DE ECO VERSIE IS DE TOP VAN DE REEKS.


Beschrijving

E51 GROTE PROFESSIONELE WALK-BEHIND SCHROB-EN ZUIGMACHINE – PRAKTIJK EN EFFICIENT

Zijn werkbreedte is 510 mm of 530 mm, en is uitgerust met 1 schrobborstel. Wanneer men de werkbreedte combineert met een werksnelheid van 4 km/u, wordt er een oppervlakte gereinigd van ca. 2.200  m²/h.

Het unieke “4-stage” antischuimsysteem van Eureka voorkomt dat er schuim in de zuigmotor komt. Bovendien is de vuilwatertank door het opklapbaar deksel makkelijk te reinigen.

De combinatie van de dubbele instelregeling van de parabolische zuigvoet met speciale zuigrubbers zorgt voor een droog vloeroppervlak na het schrobben.

ECO systeem van Eureka

Het ECO systeem van Eureka is een innovatief, gepatenteerde techniek ontworpen om de productiviteit van de machines te verhogen en de beschikbare hoeveelheid water / reinigingsmiddel drastisch te verminderen en optimaal te benutten. Dit systeem biedt de volgende voordelen: Verhoogd arbeidsrendement – Tijdsbesparing door het minder ledigen / bijvullen van de tanks Besparing van water / reinigingsmiddel – Minimaal energieverbruik – Ecologisch
Het ecologisch E51 walk-behind schrob-en zuigmachine, Maximale productiviteit – Minimale inspanning – Minimaal verbruik.

Wij zijn specialisten op het gebied van heftechniek !