BULL 200

De industriële veegmachine BULL 200 is een wereldprimeur door de introductie van de BULLsystem® technologie. Door dit patent combineert de BULL 200 de voordelen van een voorlaadsysteem met een overzichtelijke bestuurderspositie en een gekend rijgevoel zoals in een auto. Een nieuwe oplossing voor de beste resultaten.


Beschrijving

BULL 200

De BULL 200 is een karchtige, heavy-duty veegmachine met een grote veegbreedte tot 2.100 mm.

Het is een uiterst stevige machine (de volledige carrosserie en het chassis zijn vervaardigd uit staal) en de machine biedt grote prestaties zelfs in de opname van grote hoeveelheden stof en grind.

De superieure eigenschappen en de grote vuilcontainer (tot 500 L) maken de BULL 200 tot de perfecte oplossing om snel grote, extreem stoffige en bevuilde ruimtes schoon te vegen.

Het innovatieve design van de BULL 200 – de enige machine in de markt die de voordelen van een voorlaadsysteem combineert met een overzichtelijke bestuurderspositie eneen gekend rijgevoel zoals in een auto – Dat maakt deze industriële veegmachine zeer gemakkelijk te bedienen en geschikt voor verschillende toepassingen en alle soorten vuil.

De BULL 200 is eenvoudig te bedienen en heeft een compacte draaicirkel. De machine heeft de perfecte afmetingen om de gangen tussen de verschillende rekken schoon te vegen (gemiddelde breedte van 3.000 mm) zoals in moderne logistieke magazijnen.

Een belangrijk voordeel van de BULL 200 is de capaciteit om verkeersremmers of andere hindernissen moeiteloos te nemen, alsook extreme hellingen. De nieuwe machine van Eureka is in feite de enige machine in de markt die deze praktische oplossing biedt, een onmogelijke taak voor elke andere industriële veger.

Omwille van deze reden en het feit dat de BULL 200 hellingen van 21% aankan zonder kracht te verliezen is de machine uiterst geschikt voor het reinigen van grote parkeerruimtes (open lucht, overdekt en mogelijkheid tot parkeren van een groot aantal wagens).

Wij zijn specialisten op het gebied van heftechniek !